Medlemsmøte på Autosentrum AS, Holmestrand 15. jan

Medlemsmøte på Autosentrum AS, Holmestrand 15. jan

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

160 mennesker var påmeldt til medlemsmøtet hos Autosentrum. Sms-­‐varsling var kanskje en av grunnene til at det ble så mange. Avd Vestfold var representert med 8 – 10 medlemmer. Det er hyggelig med samarbeide mellom klubbene!

Vi ble varmt ønsket velkommen, og presentert for Autosentrums trivelige stab og deres varesortiment, biler, vogner og rekvisita. Vi fikk 15% rabatt på all rekvisita, og køen foran disken var kjempelang, så mange benyttet seg åpenbart av tilbudet.

Vi fikk vite litt om Autosentrums kommende planer og at deres slogan er ”Litt mer enn forventet”. Det viser seg i lengre åpningstider og åpent hver lørdag, blant annet.

Sølvi informerte om ulike klubbsaker, og om kommende aktiviteter. Åge fra avd Vestfold hadde sesong-­‐ eller korttidsplasser å tilby på Borre Familiecamping.

Vi fikk et raust tilbud om å handle rekvisita til 15% rabatt denne kvelden, og aldri har jeg sett så lang kø foran disken hos en caravanforhandler!

Mange var interessert i de utstilte biler og vogner, og en stor gjeng fikk guidet tur i verkstedavdelingen i 1. etasje.

Border var dekket med ”onklie” duker, og vi fikk servert et fantastisk måltid med lekker spekemat med rikt tilbehør. (Potetsalat, eggerøre, salat, frukt, smør, flatbrød, rømme og dressing) Intet manglet! Det smakte aldeles nydelig! Vi fikk kaffe og marsipankake etterpå sammen med sprudlende underholdning ved ”No problem” (Jan Heidenstrøm). Han fikk stemningen til å fyke i været, og mange deltok i konkurranser ved å sprette opp fra stolene, ta mikrofonen og synge! Hurra for det! Applaus og heiarop runget og stemningen sto i taket. På alle bordene lå quiz-­‐skjemaer, og alle gikk med liv og lyst inn i ”lavmælt” diskusjon om hva man skulle svare. Premier haglet over ivrige medlemmer, og da tiden kom for hovedpremien, var det sannelig satt opp ekstrapremier også! Tredjepremie fukttest, andrepremie gasstest og førstepremien – som forventet – gavekort på kr 5000. Glade vinnere, selvfølgelig! ”Litt mer enn forventet” … absolutt! … og som trøstepremie fikk alle sammen ta med seg campingstolen de satt i! Wow …. MYE mer enn forventet!

TUSEN TAKK for en fantastisk hyggelig, informativ, interessant og morsom kveld hos dere på Autosentrum AS!

Vi gleder oss over en forhandler som trykker kunder – og potensielle kunder – så varmt til sitt hjerte og til fortsatt samarbeide i alles interesse.

Else