Medlemsmøte hos E18 Caravan AS 23. mars 2011

Medlemsmøte hos E18 Caravan AS 23. mars 2011

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

Ca 70 medlemmer hadde funnet veien til vårt medlemsmøte hos E18 Caravan AS, og I nyoppussede lyse vennlige lokaler ble vi ønsket velkommen av Reidar Seberg frå Importøren Kroken Caravan AS.

De er bl.a. importør av Bürstner, Hymer, Knaus,Tabbert, Niesmann, Carada og Atlas. -­‐ Av disse forhandler E18 Caravan Bürstner, Hymer og Tabbert, samt svenske Kabe som de også kjøper inn via Kroken Caravan av praktiske grunner.

Vi fikk en orienteering om at Kroken ikke lenger var inne på eiersiden hos E18 Caravan, som nå var eiet av Inge Oddbjørn Hoel, og at E18 Caravan nå var en av Krokens 22 forhandlere. Av disse 22 har Kroken eierinteresser I 7 forhandlere.

Markedsu tsiktene var relativt lyse, og de hadde siste år en omsetning på 418 mill. Og hvor Bürstener var bestselgeren med hele 22%. 75% av salget var bobiler, det sier lit tom utviklingen i markedet.

Etter orienteringen koset vi oss med kaffe og kaker, sosialt samvær og det var anledning til å se på de utstilte bilene og vognene som sto utenfor, og det var flere som falt i god smak.

Sølvi takket for orienteringen og orienterte litt om programmet utover sommeren, bl.a. Pinsetreffet, og at det er innført en ny ordning når det gjelder påmelding til treff. Nemlig at påmeldinen er først gyldig når treffavgiften er innbetalt til treffkontoen.

Kontonummeret vil en finne i Rulle.

NB! Husk å oppgi navnet på innbetalingen slik at en kan se hvem som har betalt. Det oppfordres også til å ringe/maile inn påmeldingen.

Arne.