Medlemsmøte hos Autosentrum i Holmestrand 19. mars

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

180 medlemmer møtte til medlemsmøtet på Autosentrum. Et fantastisk frammøte – trolig tidenes rekord! Det var et spekket program, og gutta fra Autosentrum ønsket velkommen og informerte både om tilbud og prosenter før de kjapt startet kveldens agenda:

Grethe W Eriksen fortalte om bobilapp. Bobilapp er et hjelpemiddel som kan lastes ned og gi informasjon om campingplasser, tømmesteder, bensinstasjoner, spisesteder osv, osv… Når det er lastet ned, kan det brukes offline i alle land det er lastet ned for. Les mer på www.bobilapp.com.

Espen fra Pioneer fikk deretter ordet, og fortalte om pioneers dabradio og navigasjonssystemer. Fm vil forsvinne i Norge fra 2017, men allerede nå er dab utbygget i det meste av landet. Der dab ikke er utbygget, vil radioen ta inn Fm helt automatisk, så skal man kjøpe nytt, er dab tingen. Radio + navigasjon + tilbehør komplett koster ca 8000 kr. Vil man ha med ryggekamera, er prisen ca 9700 kr. Det kan kjøpes hos Autosentrum.

Brisk Collection v/Petter informerte om hva han kalte ”Søvnverksted”. De er lokalisert på Vallø, Tønsberg, og kan levere gode, flammesikre madrasser med vaskbare trekk, spesialkuttet og –sydd til hvilken som helst bobil/campingvogn …. Eller båt, for den saks skyld. 1 – 2 ukers leveringstid må påregnes. De gjør også omsøm på innredninger og syr tepper.

Helge Årlien fra avd Vestfold informerte om mange ledige plasser på Borrestranda – medlemspris kr 6500 pr år.

Så var det leder Sølvis tur.

  • Det nye styret ble presentert for medlemmene.
  • Kommende aktiviteter ble nevnt, som Påsketreffet i Praha, der 32 enheter er påmeldt.
  • Tidlig i mai er det teknisk kontroll på trafikkstasjonen på Ås, der kontrollen blir som før, men nytt av året er at Autosentrum AS vil stille med servicebil. De kan bytte gasslanger og gjøre småreparasjoner. Godkjent kabel vil være å få kjøpt, og råd og dåd deles ut. Salg fra servicebilen vil være rabattert med 15%
  • Avd Vestfold Søndre har gjort avtale med Fjordline om svært gunstig pris for overfart fra Langesund til Hirtshals. Som eksempel kan nevnes at bobil med lengde 5 – 10m koster kr 400 inkl fører en vei. (Kr 30 pr passasjer) Dette gjelder for medlemmer av VS for hele 2014. For å dra nytte av tilbudet, kan man gå inn på nocc.no/114 og følge anvisningen. Roy Therkelsen som har fremforhandlet avtalen fikk fortjent applaus.
  • Følg med i Rulle og på hjemmesiden til avdelingen vår.

Autosentrum bød på kaffe og marsipankake i pausen, og finanskomiteen solgte årer. Det ble masse hyggelig skravling, mange benyttet anledningen til en god handel av rekvisita til 15% rabatt og medlem Kåre Fredheim vant Cobb-­‐grillen som var gevinsten som ble trukket på inngangsbilletten.

Finanskomiteen hadde også mange fine gevinster som spredte seg blant medlemmene da det ble trukket.

Et svært vellykket medlemsmøte som samlet medlemmer fra fjern og nær. Vi takker for oss, og bekrefter at Autosentrums slogan ”Litt mer enn forventet” ikke er noen overdrivelse. Da vi, svært fornøyde etter en vellykket kveld, sa ha det og gikk ut, fikk vi en vinhøne med oss på veien som en ekstra overraskelse! Vi er overveldet!

Else