Høsttreffet på Åmli Naturcamp 2.-4. September 2011

Høsttreffet på Åmli Naturcamp 2.-4. September 2011

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

Vi var både litt skuffet men samtidig veldig glade. – Litt skuffet over at ikke flere hadde meldt seg på treffet, men også lettet over at det ikke ble flere under de rådende værforholda. Det var i alt 25 enheter som møtte, en herlig gjeng med masse godt humør, selv i det litt rufsete været. - Mange kom allerede torsdag, og resten utover fredagen.

Om kveldene samlet vi oss i Hanks Place rundt den åpne peisen til musikk og sosialt samvær. På torsdag kveld fikk vi også besøk av Oddvar og Reidun, og Oddvar underholdt oss med noen vakre svisker med sin gode stemme og gitarspill. Dansegulvet ble også flittig brukt.

På fredag kveld ble treffet åpnet av Sølvi som ønsket oss velkommen, og orienterte om hva som ville foregå iløpet av treffet.

Lørdag hadde vi fullt program fra kl. 1100 med natursti, fulgt av hesteskokasting, kaste på stikka og senere undervisning i Line-dance ved Tove & Co.

Kl. 1800 var det servering av lappskaus med flott dekkede langbord i Hanks Place. Senere ble det musikk og oppvisning i Line-dance av kursdeltagerne. Deretter ble det holdt auksjon ved Hans Christian som en eminent auksjonarius og gledesspreder med flere morsomme historier. Utover kvelden og natten ble det danset til medbrakt musikk fra kraftige høytalere.

Hvem som hadde gjort avtaler med værgudene vites ikke, men vi fikk i alle fall gjennomført hele det planlagte programmet uten å bli våte, snakk om tur!

Og på søndag bøttet det ned, så vi fremskyndet avslutningen med kaffelangbord inne i Hanks Place med premieutdeling, Sølvi orienterte litt om programmet videre utover høsten, og hvor det med økonomi bl.a. vil bli noe av temaene på senere medlemsmøter.

Hun rakk også å ønske vel hjem idet vannet fosset inn på gulvet før hun tok noen på ryggen med bare småsko på føttene, for å bæres i sikkerhet på tørr grunn.

Da gjenstår det bare å ønske alle for et alle tiders hyggelig treff med bare hyggelige deltagere og med glimt i øynene.

Arne.