Høsttreffet 10. – 12. Sept. 2010 på Åmli Naturcamp

Høsttreffet 10. – 12. Sept. 2010 på Åmli Naturcamp

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

Et meget vellykket treff med hele 42 enheter som møtte. Noen tok turen gjennom Telemark for å få en ekstra opplevelse. Men de fleste tok nok E18 ned til Fiansvingen og kjørte opp til Åmli derfra.

Allerede på torsdag innfant de første seg og nøt den flotte naturen som er her oppe, og på kvelden tente vi opp i peisen og koste oss sammen med litt hyggemusikk m.v. fra medbrakt anlegg.

På fredag ankom resten utover dagen og ettermiddagen, mens Else og Arne etter at de fleste hadde kommet, satte i gang med å røyke selvfisket sik og salg, som ble en ny aktivitet. På kvelden samlet vi oss rundt peisen til sosialt samvær med musikk og en svingom, bare avbrudt av nok en ny aktivitet, nemlig ”amerikansk auksjon” med Per Enerhaugen som auksjonarius.

På lørdag hadde vi tradisjonell natursti på formiddagen, og hesteskokasting etter lunch, samt en ny aktivitet, nemlig kaste på stikka.

På kvelden hadde vertskapet sammen med noen av våre damer dekket lekre langbord som ble en flott ramme rundt vår sosiale sammenkomst med nydelig lappskaus, og Sølvi sørget for feststemning med sin smittende utstråling og med velvalgte bevingende enkle ord ønsket oss alle velkommen til middag, da var feststemningen et faktum. Vi må også få takke for hyggelige ord fra flere deltagere, bl.a. en del av vår naboavdelinger, det bidrar til en særdeles hyggelig stemning.

Utover kvelden ble det musikk og dans til de små timer.

På søndag var det strålende sol fra en klar himmel, og kl. 12 lagde vi langbord med kaffekos ute. Da var det premieutdeling og avslutning med takk for hyggelig treff av Sølvi, som ønsket oss vel hjem.

Sekr.