Høsttreff på Høgda 5. – 7. september 2014

Høsttreff på Høgda 5. – 7. september 2014

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

Høsttreffet på Høgda ble denne gangen arrangert med folk på venteliste. Man hadde strukket seg over tillatt antall enheter, og likevel var det ytterligere 4 på vent. De hadde riktignok meldt seg på etter fristen, men…… Det hadde vært hyggelig om alle som ville kunne få være med.

Treffstart var fredag, men allerede fredag formiddag var det menge som hadde kommet, og det ble lagt ”fjelltur” til programmet. Nesten alle sammen ble med, og de fikk valget mellom kort og lang løype. De fleste valgte å bli med på lang tur, og fikk seg en hyggelig tur i vakre høstfarger, guidet av fastliggerne i klubben vår. Temperaturen nede i dalen var ca 25 grader, og i det flotte solskinnet på Blefjell var det også nærmest sommerlige temperaturer.

Fredag ettermiddag ble det samling rundt langbord, og bål og bålpanner ble etter hvert tent. De ga varme så vi kunne sitte ute til seine kvelden. Så utrolig hyggelig vi hadde det!

Lørdag morgen var det blygrått og tåka ”datt ned” nærmest dråpevis. Øyving og Oddvar hadde startet med helsteking av gris omtrent samtidig som de vekte hanen. De var travelt opptatt med pensling av marinade over de to grisene og rotissering gjennom hele dagen.

”Aktiviteten” var svært samlende, og folk sto rundt grillene og pratet ”griseprat” hele dagen, bare avbrutt av hesteskokasting og kasting på stikka.

Naturstien ble også satt ut, og den var helt annerledes enn vi pleier å ha den. Det var skikkelig artig, om enn fryktelig vanskelig!

Etter å ha passet grillene hele dagen, skåret opp kjøttet og ryddet det meste, var det endelig mat å få utpå ettermiddagen. Det smakte utrolig godt!

At regnet skulle komme akkurat da vi satt og spiste, var  veldig  kjedelig,  for  det  sosiale  langbordet spredte seg under de ulike markisene og parasollene.

Om kvelden ble det dans og hygge i restauranten. I første pause gikk åresalget strykende, og nok en gang tømte vi finanskomiteen for årer. Gevinstene ble trukket i neste pause og deretter fortsatte dansen til det ble søndag.

Søndag formiddag var det samling til kaffelangbord, og det ble gjennomgang av rebus, natursti og premiering for god innsats på aktivitetene gjennom helgen.

En skikkelig hyggelig helg med vekslende vær, god mat, utrolig hyggelige folk og trivelig program, og harde fakta viste at følgende kan kalle seg mestere:

Rebusmester: Anne Tolleifsen
Naturstimestere: Sissel Green og Unni Lien
Hesteskomestere: Ellen Bø og Arne Kjærås