Årsfest  / Julebord i avd Vestfold Søndre 2013

Årsfest / Julebord i avd Vestfold Søndre 2013

Publisert av Per Arnt Robertsen den 22.01.24.

92 medlemmer var påmeldt festen, og tradisjonen tro, ble den holdt på Idrettshuset i Tjølling. En utvidet festkomité møtte fredag, og satte i gang med klargjøring. Hele 17 bobiler og campingvogner kunne telles utenfor da alle ”ordnerane” hadde kommet.

Etter at alt var klart, kom alle fram med litt spekemat, og vi fikk oss et velfortjent aftensmåltid etter lemping av møbler, dekking av bord og bretting av servietter og sånn. Det ble en hyggelig ”komitéaften”!

Lørdag formiddag fikk den utvidede komitéen tiden til å gå med å spille ”hycke” i påvente av de feststemte medlemmenes ankomst.

Alle ble ønsket velkommen av leder Ivar fra festkomiteen, og av ”mor sjæl”, Sølvi. Stemningen var god allerede ved ankomst. Det lovte godt!

Svært mange nye medlemmer deltok på festen, og det er jo veldig gledelig! Jeg håper vi klarte å overbevise dem alle om at de er svært velkomne, og at de får lyst til å bli med oss på andre arrangementer også!

Vi ble servert tradisjonell julemat fra Fredtun, og den ribba går det gjetord om! Kjempegodt, var det!

Sølvi holdt velkomsttale, og siden en lengre tale for oss alle. Hun hadde også en appell, der hun håpet på avdelingens støtte før NCCs Landsmøtes valg av styremedlem til NCC sentralt. Hun stiller nemlig til valg der, og vi kan støtte henne ved å sende vårt forslag på henne til NCCs valgkomité.

Peter Andersen hadde nok en gang skrevet en morsom sang for anledningen, og  etter maten  holdt Per Enerhaugen en svært morsom ”takk-for-maten-tale”.Dermed kunne høytidelighetene starte. 
Det ble delt ut 30-årsmerker, mange 25-årsmerker og 10-årsmerker. Det ble delt ut ferdighetsmerker for kjøring med vogn og bobil – og Per Ove Wiik fikk gullmerke for 20. gang!

Så var det spennende hvem som ville få hedersbetegnelsen ”Årets medlem i VS”, og dette året var Ivar Lyngseth en klar mottager av plaketten. Han fikk fortjent stående applaus for sin innsats i arrangementkomitéen. Klart vi vet å sette pris på den som tar ansvaret for at vi har det sosialt helt toppers!

Som seg hør og bør, ble det dans, og dansegulvet var fullt fra første låt.

Finanskomitéen hadde salg av årer, og folket var kjøpelystne. Blant de ca 90 medlemmene, ble det solgt for mer enn 5000 kr. Gevinstene fordelte seg over halve Østlandet, og helt ned til Kristiansand. Bedre kunne det vel ikke bli!

Festen ebbet ut et godt stykke uti søndagen, og da vi hadde opptelling neste morgen, sto hele 22 bobiler på utsiden av idrettslagets klubbhus. Festen ble liksom forlenget til trivelig samvær utover søndags formiddagen, og aktiviteter som bløtkakespising og ”hycke” var selvfølgelige mens folket ventet på å komme i kjørbar stand.

At det skulle bli en helg med vårlige temperaturer og knall sol, la heller ikke noen demper på stemningen, ”lissom”!

Else